Logo Jack's Tapas & Dance

Retourbeleid

Om een ​​retourzending te starten, kunt u contact met ons opnemen via info@jacks-schoten.be De reden van een retourzending is enkel en alleen indien de producten beschadigd zijn toegekomen. Om in aanmerking te komen voor retournering, moet uw artikel zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen, ongebruikt, met labels en in de originele verpakking. Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een retourverzoek te hebben aangevraagd, worden niet geaccepteerd.

Controleer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als u het verkeerde artikel heeft ontvangen, zodat we het probleem kunnen beoordelen en oplossen.

Bepaalde soorten artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals  op maat gemaakte producten (zoals cadeaubonnen). 


Neem contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft over uw specifieke artikel.


Helaas kunnen we geen retourzendingen van uitverkoopartikelen of cadeaubonnen accepteren.

We zullen u op de hoogte stellen zodra we uw retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd hebben, en u laten weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Bij goedkeuring wordt u automatisch terugbetaald via uw oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het even kan duren voordat uw bank of creditcardmaatschappij de restitutie heeft verwerkt en geboekt.